Vores filosofi

Tiden på badeværelset

Hvem elsker ikke at trække et flot badeforhæng fra, og gå ind under den varme bruser? Det gør vi hos Frotté. Og derfor elsker vi også lækre produkter, som vi kan forkæle os selv med, når vi stiger ind i badet, eller når vi stiger ud. 

Hos Frotté mener vi, at alle har ret til selvforkælelse, men vi ved også at især kvinder sætter pris på tiden ude på badeværelset. De fleste kender nok, at man lige skal bruge 10 minutter derude, og pludselig er der gået en time. Men den time kan jo være så vigtig for at stresse af, og føle sig lækker.

Hvornår føler man sig lækker?

Hvornår føler en kvinde sig så godt tilpas, og måske ekstra lækker? Nogen ville nok mene, at der er i et nyt sæt lingeri, og med fin makeup. Vi mener dog også, at tiden på badeværelset er med til at få kvinder til at føle sig bedst tilpas, og føle sig som en rigtig power woman. 

Bare tænk på, når du har brugt en lækker saltskrub, og dine ben føles ekstra bløde. Det føles altid så skønt at smøre sine ben ind i en lækker bodylotion bagefter en tur med saltskrubben. Men det bedste er nok, når man så ligger sig under dynen om aftenen, og mærker, hvor bløde ens ben er. 

Følelsen af at stige ud af badet, og vikle kroppen ind et et blødt og flot håndklæde, er den skønneste forkælelse for kroppen. Din krop bliver rigtig nusset om.

Der er nu heller ikke noget som, at slappe af i en varmt karbad med afslappende musik, og duften af et lækkert duftlys. Og når man så endelig stiger op af badet, kan man da kun elske, at den bløde bademåtte nusser om ens fødder.

Nogle gange er det også de små ting der tæller. Såsom, når man skal vaske hænder. En sæbe der skummer på den helt rigtige måder, ikke tørre hænderne ud og efterlader den skønneste duft, som man få fornøjelsen af længe. Eller når hænderne bliver tørre, og derfor suger håndcremen ind og efterlader hænderne bløde og velduftende. 

Ren selvforkælelse

Tiden på badeværelset gør, at man får plejet kroppen fra top til tå. Tænk over det. Håret bliver vasket, kroppen bliver sæbet ind og smurt ind en en lækker bodylotion, fødderne får fornøjelsen af en blød bademåtte og dejlig fodcreme, og kroppen får varmen og den trygge fornemmelsen af et håndklæde eller en lækker badekåbe

Vi tror virkelig på, at det er disse timer på badeværelset, der er med til at stresse sind og krop af, og det er jo den ultimative selvforkælelse, som vi altså alle fortjener i vores liv.

Derfor har vi skabt denne hjemmeside i håb om at forkæle alle kvinder (og selvfølgelig også mændende), hvor du kan finde lige de produkter, der får dig til at føle dig som den power woman, du fortjener at være!